19 листопада 2021

"Випускний" у Школі грантового менеджменту

19 листопада підбиті підсумки навчально-тренінгового курсу "Школа грантового менеджменту" - під час онлайнового бібліошоу "ІQ-ринг "Ігри патріотів Херсонщини – 2021".
Координаторка програми Ірина Срібна, в.о. заступника директора з наукової роботи Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, презентуючи роботу Школи та її підсумки, відзначила, що "учнями" програми  стали 46 працівників публічних бібліотек та фахівців, що працюють у новостворених центрах культурних послуг територіальних громад Херсонщини. 
Найактивнішими були учасники з Великої Олександрівки, Голої Пристані, Каланчака, Чаплинки, Олешок, Новорайська, Скадовська та Верхнього Рогачика. Випускники Школи отримають від організаторів сертифікати учасників, а команда з Олешок – ще й менторську допомогу від тренерів Школи грантового менеджменту у процесі підготовки проєктної заявки з метою пошукування грантової підтримки від Українського культурного фонду.
Варто зауважити також, що переважна більшість представлених учасниками навчання креативних ідей заслуговує на практичну реалізацію, адже спрямовані на впровадження нових форм просвітницької бібліотечної діяльності, на модернізацію бібліотечних просторів та інноваційні зміни в роботі бібліотек.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар