18 лютого 2022

Корпоративні проєкти - шлях до консолідації спеціалістів та ресурсів

18 лютого Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки взяла участь у zoom-зустрічі, присвяченій корпоративному проєкту «Кращі Інтернет-ресурси від Української асоціації працівників бібліотек для дітей», організованій Національною бібліотекою України для дітей. До конференції долучились 13 координаторів  бібліотек-партнерів, які є учасниками проєкту.


Зі вступним словом до всіх звернулася Дзюба Наталія Йосипівна, заступник генерального директора з інформаційних технологій. Пані Наталя наголосила на тому, що корпоративні проєкти – це консолідація думок, спеціалістів, ресурсів. Саме об’єднання необхідне сьогодні нашому українському народу в усіх сферах суспільного життя.


Кісельова Сніжана Валеріївна, завідувачка відділу каталогізування НБУ для дітей,  нагадала учасникам зустрічі історію проєкту «Кращі Інтернет-ресурси від Української асоціації працівників бібліотек для дітей», його основну мету, завдання, структуру корпоративного ресурсу.
 

У своєму виступі пані Сніжана зупинилася на таких питаннях, важливих для забезпечення успішної роботи проєкту:
  • назви файлів, які надсилаються з бібліотек-учасниць;
  • дотримання встановленої структури записів;
  • вимоги до оформлення надісланих матеріалів для проєкту;
  • вимоги до оформлення запропонованих покликань;
  • інформація про координаторів;
  • зворотній зв’язок;
  • проблемні питання.


Більш детально було проаналізовано правила відбору нових ресурсів та вимоги до них.



Візьмемо до уваги всі побажання, поради та рекомендації і будемо активно працювати у спільному корпоративному проєкті «Кращі Інтернет-ресурси від Української асоціації працівників бібліотек для дітей», дбаючи про те, щоб територією безпеки була і кожна дитяча бібліотека, й інформаційний простір, який ми створюємо.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар