08 лютого 2022

Співпрацюємо - мотивуємо!

8 лютого Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки долучилась до навчальної програми для вчителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Херсонської області - учасників курсів підвищення кваліфікації Херсонської академії неперервної освіти.
Ірина Срібна, завідувачка відділу бібліотечного прогнозування та інновацій, презентувала учасникам навчання умови участі у ІХ відкритому літературному конкурсі творів у жанрі фантастики та фентезі «ФантФест» і запросила до участі в творчому змаганні учнів шкіл Херсонщини.



Ірина Срібна ознайомила вчителів-філологів з короткою історією та особливостями конкурсу. Більш детально зупинилася на вікових категоріях учасників, вимогах до робіт, критеріях оцінювання, нагадала про актуальне Положення про проведення конкурсу.

Вона окреслила географію учасників, поінформувала про журі конкурсу, продемонструвала видані у попередні роки збірники «ФантФесту», до яких увійшли вибрані твори переможців у друкованому вигляді та запросила до їх читання на поличці бібліотеки в Calameo.

Тож сподіваємось, що курсанти-філологи донесуть цю інформацію до своїх вихованців та вмотивують їх до участі у щорічному відкритому літературному конкурсі творів у жанрі фантастики та фентезі «ФантФест».

Немає коментарів:

Дописати коментар