Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку "Зелене відновлення України: дитячий погляд"

Національна бібліотека України для дітей, Програма ООН з навколишнього середовища (@United Nations Environment Programme, UNEP) і Програма підтримки OSCE projects in Ukraine / Проєкти ОБСЄ в Україні за участі представників Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Державна екологічна інспекція України та громадської організації «ІНПОЛІТ» NGO INPOLIT оголошують Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: дитячий погляд» у межах реалізації програми Європейського Союзу «Зелене відновлення для України» (GREEN recovery for Ukraine).
Постер Всеукраїнського конкурсу "Зелене відновлення України"

Шановні дорослі помічники юних художників! Уважно ознайомтеся з умовами участі за посиланнями на сайті Національної бібліотеки України для дітей: 
https://chl.kiev.ua/novunu/2024/240724/11192/Polojennya.pdf 
або тут: https://cutt.ly/oekNSOdv 

Усі конкурсні малюнки (у форматі А3) до 15 вересня надсилаються учасниками до Національної бібліотеки України для дітей (03190, м. Київ, вул. Януша Корчака, 60) з коротким повідомленням про автора (вимоги дивіться в Положенні про Конкурс).

Зверніть увагу! Роботи учасників, які мешкають на тимчасово окупованих територіях та у населених пунктах прифронтової зони, можуть направлятися в електронному вигляді на електронну пошту: konkurs.biblioteka@ukr.net

На переможців чекають призи та подарунки від партнерів конкурсу.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Культура історичної пам'яті в Україні: аспекти бібліотечної роботи на НПК кроссекторального проєкту

Фотоконкурс «Вікі любить пам’ятки» запрошує до участі

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття»