18 лютого 2014

Про успішну проектну діяльність - для методистів та бібліотекарів

Сьогодні у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбувся перший із серії тренінгів, спрямованих на засвоєння загальних правил написання проектів, що мають на меті реалізацію прогресивних інноваційних ідей, вирішення важливих проблем.
Учасниками тренінгу стали методисти органів управління освіти в районах Херсонщини, що координують діяльність шкільних бібліотек, а також шкільні бібліотекарі із окремих шкіл м. Херсон. Разом з ними правилам написання грантових проектів навчалися і кілька молодих фахівців обласної дитячої книгозбірні.
  


Окрім написання проектів, учасники тренінгів знайомитимуться також із ефективними прийомами фандрейзингової діяльності, темами лідерства та залучення волонтерів, вітчизняним і зарубіжним досвідом.


До проведення навчання запрошено кваліфікованих тренерів, а матеріально-фінансову допомогу в проведенні п'яти перших із серії тренінгів надає американський волонтер в ХОБД ім. Дніпрової Чайки Mary Beth Phair - як раз завдяки власному грантовому проекту, що його підтримав Корпус Миру.

Ще про тренінг - враження учасників у блозі новин бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар