23 лютого 2015

"Ігри патріотів Херсонщини" - для наймолодших

До бібліотеки ім. Дніпрової Чайки прибув довгоочікуваний "вантаж" - із херсонського видавництва "Наддніпряночка" привезли краєзнавчу гру "У пошуках знайомих незнайомців"!

Це - перша із серії краєзнавчих "Ігор патріотів Херсонщини", створених нашими бібліотекарями. Усі сім ігор серії вже існують у електронному форматі, а їхній пробний робочий наклад вже навіть надійшов до районних бібліотек для дітей нашої області. 
Незабаром усі ці ігри можна буде скачати зі спеціальної сторінки на сайті бібліотеки ім. Дніпрової Чайки. 
 
А от друкована карта-гра поки що існує тільки одна, і її оперативне й надзвичайно якісне виготовлення у нашому улюбеному видавництві (адже саме там побачила світ книжка-іграшка "Бібліотека для генерації Google") дуже потішило усіх, хто причетний до розроблення цієї захоплюючої і пізнавальної гри, і перш за все - її основного автора Альону Ліпкіну.
Можлим же це видання стало завдяки сприянню Херсонської обласної державної адміністрації, управління культури ОДА і особисто Валентини Січової, Світлани Думинської та Руслана Панчишина, за що ми їм надзвичайно вдячні!
Незабаром увесь наклад гри "роз'їдеться" по містах і селах нашої області - і стане в пригоді в організації інтелектуального краєзнавчо-патріотичного турніру, який саме так і називається - "Ігри патріотів Херсонщини", а стартує на початку березня!

P.S. Електронні версії решти ігор серії викладені на спеціальній сторінці на сайті бібліотеки, а робочі версії для організаторів ігор можна скачати тут.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар