25 жовтня 2012

Семінар. БІЦ. Марина Цвєтаєва

Міський семінар-практикум працівників бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів м. Херсон на тему:«Інформаційно-бібліотечний центр.
Структурний та концептуальний розвиток сучасної шкільної бібліотеки» відбувся сьогодні на базі ІБЦ Херсонського НВК № 51.

  
Відкрили семінар директор Херсонської ОБД А.І.Бардашевська, головний спеціаліст управління освіти Херсонської міської ради І. Б. Стойчева, директор навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І ст.- спеціалізована школа ІІ ст.- колегіум» № 51 ім. Г.О.Потьомкіна П.Є.Осьмінін, бібліотекар-методист методичного кабінету при управлінні освіти Н.І.Ревуцька.
   


  

Офіційну частину та консультації фахівців змінила практична робота в інформаційно-бібліотечному центрі:
  


 
У "малечому" куточку БІЦ найбільшу увагу привертали ілюстрована картотека, виставка-сюрприз "Кіт у мішку" та Айболіт зі своєю "Книжчиною лікарнею":



     
"Цветы... Марина... Сердолик" - поетичний букет для іменинниці місяця Марини Цвєтаєвої. Складали його разом і автор сценарію, постановники та виконавці ролей Поета і Спірозмовника Надія Дмитрівна Звягінцева та Ольга Володимирівна Крижановська,  і Муза Поезії й Пам'яті (Ольга Вікторівна Давида), і дизайнер візуального супроводу Юлія Миколаївна Чернієнко, і всі учасники заходу - бібліотекарі та педагоги.  





Програма семінару-практикуму - тут, а більше фото - у альбомі на Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар