25 вересня 2013

Уроки професійної майстерності

Сьогодні - другий день обласного семінару працівників бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів на тему: «Професійна майстерність шкільного бібліотекаря: вимоги, методики, ресурси у світі інформаційних технологій», який обласна бібліотека для дітей проводить спільно з бібліотекою Херсонської академії неперервної освіти.
  
  
Програма семінару >> розрахована на три дні, що дозволяє учасникам семінару не лише теоретичні питання розглянути, а і взяти участь у комплексі практичних занять, у тому числі й на базі інтернет-осередків обласної бібліотеки.



  
  
Цього разу "семінаристи" мають нагоду повправлятись у бібліографічному пошуку в онлайнових каталогах національних та регіональних бібліотек, а також здійснити тур електронними бібліотеками. За підсумками семінару його учасники отримають сертифікати. Але це - завтра, у третій день фахового навчання.
Сьогодні ж, на завершення робочої програми, учасники семінару приєдналися до аудиторії ексклюзивного заходу: Наталія Крофтс і Юрій Топунов презентували у "рожевій" залі бібліотеки свою спільну збірку з символічною назвою "Херсону и Миру" (більше про презентацію - у блозі новин ХОБД).



 Автограф-сесія...

Фото на згадку!
  
26.06.2013 - Post scriptum:)

Практичні заняття у інтернет-залах бібліотеки - в Інтернет-центрі LEAP та у Навчально-інноваційному центрі "Бібліомосту":
     
   




  

Немає коментарів:

Дописати коментар