30 січня 2015

На середині шляху

Триває навчання групи шкільних бібліотекарів міста, що зацікавились можливістю презентувати свою професійну діяльність та налагоджувати зворотний зв'язок з користувачами у блогах.
Оскільки тривалість навчання регламентована можливостями календарного плану підвищення кваліфікації бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів міста (7 занять), то січневе заняття у так званій "Школі блогера-початківця" - це якраз середина шляху :).
 
 
Дехто з наших учнів, хто вже мав на початок навчальної програми певний "запас" знань, умінь та навичок (наприклад, активні учасники колективного блогу "Шкільні бібліотеки Херсона"), вже відкрили власні проекти.
   
  
Решта учасників навчання успішно "наздоганяють" лідерів. Так, на січневому занятті вони з цікавістю "дизайнували" свої проекти, випробовуючи усі можливі параметри налаштування шаблону, укладали власні списки читання. 
    
  
За умовами навчання, нагадаю, кожен його учасник має створити власний проект і "захистити" його перед колегами та заліковою комісією (у складі фахівців із методичних центрів), аргументувавши свій вибір змістовного наповнення та дизайнерських рішень. Результати побачимо у червні!
  

Немає коментарів:

Дописати коментар