13 січня 2015

«Казкові миші - не для тиші»

Продовжуємо представляти роботи переможців конкурсу на кращу бібліограшку. Черга за електронними проектами.
Отож, знайомтесь із "Казковими мишами...", яких представляє автор іграшки Альона Григорівна Ліпкіна, бібліотекар відділу обслуговування дошкільників і учнів 1-4 класів бібліотеки ім. Дніпрової Чайки.


Електронна бібліоіграшка «Казкові миші - не для тиші», за словами Альони Григорівни, розрахована на дітей 6-10 років. 

"Вона в цікавій формі знайомить маленьких читачів з новими книгами, в яких головними персонажами є миші.
На самому початку Мишенятко розповідає, що вони, миші, дуже непосидючі, і з ними часто трапляються кумедні та цікаві історії. А ще пропонує погратися, адже у нього є купа золотих яєць, які можна «розбивати», а в них заховані несподіванки для діточок. Це ігри про відомих казкових мишенят (ребуси, кросворд, пазли) та нові веселі історії про маленьких бешкетників. Маленькі читачі дізнаються, де живе Мишача Фея, чим любить займатися мишеня Вольф, чого боїться Зіта, як Летиція літала на місяць та чи всі миші люблять сир..."

А ось і кілька слайдів із гри - на жаль, без чудової анімації, яка "оживляє" іграшку і робить її цікавезною:
 
    

2 коментарі:

  1. Дуже гарна робота! Ви це використовуєте для бібліотечних уроків?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, пані Надіє! Ця іграшка зроблена не для бібліотечних уроків, але цілком може бути й там використана :) А взагалі-то бачилася автору як ресурс для самостійного перегляду дітьми молодшого шкільного віку або ж для використання бібліотекарем у роботі з популяризації-рекомендації книжок, у даному разі "мишиної тематики".

      Видалити