28 вересня 2015

Оголошені переможці конкурсів УБА 2015 року

До Всеукраїнського дня бібліотек за поданням регіональних відділень Президія УБА визначила переможців конкурсів та нагороджених відзнаками Української бібліотечної асоціації (протокол №8 від 25.09.2015 р.).

Наша бібліотека брала участь у 
Всеукраїнському конкурсі з популяризації читання на сайтах бібліотек України у 2015 р., тож саме його результатів очікували найбільше, вболіваючи і за свій сайт, і за веб-проекти інших бібліотек для дітей. Приємно було довідатись, що абсолютним переможцем за кількістю набраних балів стала Національна бібліотека України для дітей (http://www.chl.kiev.ua/).
У номінації "Кращий сайт з популяризації читання бібліотеки для дітей/юнацтва" відзначені чотири сайти - і то все веб-проекти обласних бібліотек для дітей:
- Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка (http://www.odb.km.ua/);
- Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки (http://www.library.kherson.ua/); - вітання усім колегам, чиїми спільними зусиллями наш проект створений і розвивається!
- Черкаська обласна бібліотека для дітей (http://chobd.ck.ua/);
- Львівська обласна бібліотека для дітей (http://lodb.org.ua/).

Почесне звання «Бібліотека року 2015» присвоєне Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара за проект «Бібліотека: зміни… реалії… майбутнє».
Почесними відзнаками УБА "За відданість бібліотечній справі", у числі інших, нагороджені також колеги працівники бібліотек для дітей: Безручко Надія Іванівна, провідний методист Національної бібліотеки України для дітей та Лугова Лариса Анатоліївна, директор Львівської обласної бібліотеки для дітей.

Вітання з прийдешнім святом, із фаховими здобутками, заслуженими відзнаками і визнанням професійного співтовариства!

P.S., вже листопадовий, фото із вручення дипломів на щорічній конференції УБА - бібліотеку ім. Дніпрової Чайки представляє голова профкому Анжела Борисівна Ракша:
  

Немає коментарів:

Дописати коментар