15 вересня 2015

Львів. Вересень.Форуми

"Форуми" - як ніколи у множині :), адже цього разу разом із Форумом видавців та Бібліотечним форумом відбувся ще й Дитячий.
Про участь у ньому й привезені зі Львова враження й подарунки нашої єдиної предстаниці, Тетянки Корж, ученицї 8-Б класу Голопристанської ЗОШ № 3 і читачки та волонтерки районної дитячої бібліотеки, читайте у блозі конкурсу ("Час читати!"). 
До речі, не залишаться без подарунків і інші дві переможниці конкурсу, що не змогли взяти участь у поїздці (цього року - частково коштом самих учасників). Ольга Володимирівна Крижановська, що супроводжувала Тетянку, привезла їх до Херсону і при нагоді передасть дівчатам, - а це, нагадаю, Альона Корсун, зараз вже семикласниця Любимівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Каховського району, та Катерина Попова, учениця 8А класу гімназії №3 Херсонської міської ради, а нині - вже ліцеїстка ФТЛ. 

А тим часом на Форумі бібліотечному провідні фахівці бібліотечної справи України обговорювали стратегію її реформування. Пропонували власне бачення, вивчали досвід колег із зарубіжних країн, обмінювались досвідом.
Дитячі бібліотеки Херсонщини представляла на Форумі А.І. Бардашевська. 
Окрім участі в обговореннях основної теми VІ Львівського бібліотечного форуму, Анна Іванівна виступила з презентацією цьогорічного спільного проекту бібліотек нашої області, що обслуговують дітей - обласного інтелектуального турніру "Ігри патріотів Херсонщини" та ознайомила колег із альбомом "Хронологія мужності", виданим у пам'ять про херсонців, що загинули в АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар