18 листопада 2017

Новий дарунок від видавництва "Грані-Т"

Видавництво "Грані-Т" вже не вперше передає бібліотекам України безоплатно добірки своїх книжок. Книгозбірні Херсонщини, що обслуговують дітей, досі із вдячністю згадують подарунок, отриманий у грудні 2013 року.
18 листопада, напередодні Всесвітнього дня дитини, з Києва до Херсона прибув новий книжковий вантаж:  176 назв дитячих книг - 10,3 тисячі примірників!
Чудовий книжковий подарунок розвантажували сьогодні на "суботнику" і працівники бібліотеки для дітей, і наші помічники-волонтери.
 
Особлива подяка тим людям і організаціям, які допомогли бібліотеці імені Дніпрової Чайки із вирішенням складного завдання: завантаження кількох тонн книжкового вантажу в Києві і перевезенням його до Херсону, та ще й із розвантаженням у бібліотечне книгосховище, а це: 
- Бізнес-асоціація "Ми - херсонці", зокрема Андрій Ткаченко,
- Херсонський Автомайдан і його координатор Сергій Обідець,
- Клуб історичної реконструкції "Лицарі великого степу", 
- Олександр Базилєв.
Отримані  в дарунок книжки - а це переважно твори сучасних українських письменників та нові видання української класики - будуть читати не лише в бібліотеці імені Дніпрової Чайки, а й у всіх дитячих бібліотеках Херсонської області, а також у публічних та шкільних бібліотеках, які відзначаються активністю в залученні дітей і підлітків до читання. 

2 коментарі:

  1. Очень хочется получить хоть немного книг для школьной библиотеки ЗОШ № 16

    ВідповістиВидалити
  2. Як і минулого разу, певна кількість книжкових подарунків буде передана і шкільним бібліотекам. А от які саме бібліотеки ЗНЗ м.Херсона їх отримають - залежить від вашої активності в роботі, шановні колеги.

    ВідповістиВидалити