26 лютого 2024

«Майбутнє планети у наших руках». Оголошено конкурс 2024 року

Національна бібліотека України для дітей, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, народний депутат України IX скликання Олена Криворучкіна, Державна екологічна інспекція України, Посольство Азербайджанської Республіки в Україні, Державна Нафтова Компанія Азербайджанської Республіки SOCAR Energy в Україні, Національна спілка художників України, Благодійна організація «Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, громадської організації «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей» оголосили про проведення з лютого по квітень 2024 року ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках».
Положення про Конкурс: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=120

За умовами Конкурсу, участь у ньому беруть діти до 18 років у 3-х вікових категоріях:
  • дошкільники та читачі-учні 1-4 класів;
  • читачі-учні 5-8 класів;
  • читачі-учні 9-11 класів.
На Конкурс приймаються індивідуальні роботи у кожній віковій категорії.
Конкурсні роботи готуються за тематичними напрямами: «Вплив війни на природу України»; «Природа у твоїй улюбленій книжці»; «ЕКО-свідомість – запорука майбутнього»; «Відновлення і збереження природи України».
Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують малюнок формату А-3 із назвою за обраним тематичним напрямом, виконані будь-якими художніми засобами і техніками, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення покращення екологічної ситуації в Україні.

Конкурс проводиться з 25 лютого до 22 квітня 2024 року в три тури:
  • перший – з 25 лютого по 15 березня – на місцевому рівні у територіальних громадах;
  • другий – з 15 по 29 березня – на обласному рівні; третій (підсумковий) – з 1 по 22 квітня на загальнодержавному рівні у НБУ для дітей.
Малюнки, виготовлені учасниками Конкурсу на місцевому рівні, направляються до бібліотеки ТГ за місцем проживання учасника, яка відправляє зібрані роботи до обласних бібліотек для дітей (контактна адреса для учасників із Херсонської області - patriotic.marathon2023@gmail.com). Обласні бібліотеки для дітей збирають малюнки учасників з усієї області, визначають 3-х переможців обласного туру в кожній віковій категорії (не за тематичними напрями) та не пізніше 29 березня відправляють їх у НБУ для дітей для підбиття підсумків Конкурсу.

Запрошуємо дітей Херсонщини до участі у конкурсі і бажаємо творчих успіхів!
  
***
   
23 квітня 2024
 
Знайомтесь із досягненнями юних херсонців - учасників Конкурсу у блозі новин Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та із його загальними результатами - на вебсайті Національної бібліотеки України для дітей.
  
   

Немає коментарів:

Дописати коментар