21 лютого 2015

"Бібліофонтан-2015"

«Фонтан казок» – це київське видавництво, засноване у 2014 році, що спеціалізується на дитячій книзі. Гасло видавництва - «Фонтан казок – щоб напувати мрії!».

Переглянути й замовити книжки видавництва можна на сторінці «Фонтану казок» у Фейсбуку - https://www.facebook.com/fontanbook. Головний редактор – поет і дитячий письменник Іван Андрусяк, який, до речі, кілька разів приїздив до нашої бібліотеки на зустрічі з юними читачами та працівниками книгозбірень. І от із 1 березня видавництво розпочинає соціальну акцію, яка безперечно зацікавить наших колег та читачів їхніх бібліотек -  
              "Бібліофонтан-2015".
Участь у акції можуть брати всі бібліотеки України – від обласних і міських до сільських і шкільних.
Для цього треба подати заявку:
- на електронну пошту bibliofontan@fontan-book.com;
- або приватним повідомленням на сторінці видавництва у Фейсбуку.
У заявці слід вказати:
- назву бібліотеки,
- повну поштову адресу бібліотеки,
- ім’я та прізвище контактної особи і її електронну адресу та номер телефону, щоб організатори акції могли з нею зв’язатися.

Акція триватиме 9 місяців – з 1 березня по 30 листопада 2015 року.
Усі заявки, які надійдуть протягом місяця, будуть внесені в систему випадкового відбору Random, яка видасть одного переможця, – і так буде 9 разів протягом цих 9-и місяців.

Усі бібліотеки, яким не пощастило стати переможцем, можуть подавати заявки в наступні місяці на тих самих умовах, без жодних обмежень.

Кожен переможець місяця безкоштовно отримає повний комплект книжок видавництва «Фонтан казок».
Інформація про перебіг акції та переможців місяця буде доступною на сторінці у Фейсбуку. Кожного переможця місяця буде оголошено до 5-го числа наступного місяця.

А у грудні 2015 року серед усіх 9-и переможців місяця – так само за допомогою системи випадкового відбору – буде визначено переможця року. 
Суперпризом для цієї бібліотеки стане приїзд «Фонтану казок» – із письменниками й художниками, чиї книги вийшли у видавництві, які проведуть для читачів творчі зустрічі та майстер-класи!

За матеріалами сайту Національної бібліотеки України для дітей:
http://www.chl.kiev.ua/Default.aspx?id=6873 

Немає коментарів:

Дописати коментар