11 березня 2016

"Я і армія України"

У знаменний день 9 березня у обласній бібліотеці ім. Дніпрової Чайки працювало журі однієї з номінацій щорічного загальноміського конкурсу дитячої творчості "Херсонщина пам'ятає", що проводиться з ініціативи А.О.Кияновського в ознаменування визволення Херсона від фашистської окупації.
Сьогодення України змушує по-новому бачити легендарні сторінки минулого і на перший план виводить нових героїв - українських воїнів, що відстоюють нашу свободу на східних рубежах, у зоні АТО. Тож у конкурсі з'явилась нова номінація - "Відеопрезентація "Я і армія України".

Робіт на конкурс надійшло небагато, проте кожну з них вирізняло щире прагнення учасників конкурсу показати причетність свого шкільного колективу і свою власну до підтримки Збройних Сил України і Національної гвардії України. За кожною з відеопрезентацій стоїть змістовна й глибока робота з воєнно-патріотичного виховання, що здійснюється і педагогічними колективами херсонських шкіл, і учнівським самоврядуванням.

Тож журі цієї номінації конкурсу було нелегко визначити переможців: були й гарячі дискусії, і тривале обговорення, в якому кожен член журі обстоював свою думку на користь тієї чи іншої роботи, наводячи зважені аргументи.
Чиї ж саме роботи визначені переможцями в номінації - конкурсанти дізнаються вже під час фінальних урочистостей конкурсу "Херсонщина пам'ятає".

Немає коментарів:

Дописати коментар