23 березня 2016

Вітаємо з виходом до обласного фіналу найкращих читачів херсонських дитячих і публічних бібліотек!

2 етап Конкурсу «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини» відбувся 21 березня в приміщенні Центральної дитячої бібліотеки ЦБС м.Херсона, під час відкриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання.  
У змаганнях взяли участь 30 конкурсантів - переможців І, бібліотечного етапу. У ньому, до речі, взяли участь читачі-шестикласники та семикласники із 16-ти бібліотек ХЦБС, а саме:  Центральної дитячої бібліотеки, 6-и бібліотек для дітей, 6-и бібліотек для дорослих та юнацтва, в яких є дитячі відділи, та 3-х дитячих відділів, що працюють у селищних бібліотеках. Відбіркові  змагання проводились з 10 лютого по 10 березня. Заходи проходили в книгозбірнях, до участі в журі було запрошено членів активу бібліотек, вчителів, батьків та ін. Змагання проходили в два етапи: конкурс формулярів та відгуки про прочитану українську книгу. Всього ж у відбіркових змаганнях І етапу в публічних та спеціалізованих дитячих бібліотеках Херсона взяли участь 304 учасники.


Учасники міського етапу виступали зі своїми рекомендаціями творів сучасної української літератури, які вони пропонують прочитати. 
Формат виступів був з використанням презентацій, прозових та поетичних творчих робіт. Також враховувались і дані читацьких формулярів учасників, а саме якісний та кількісний склад прочитаних ними за рік книг.
За підсумками змагання  переможцями 2 етапу Конкурсу «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини» - найкращими читачами 2016 року 
було визнано 
Бурятинську Ганну (6 клас, БФ № 5) 
   
та Хохлова Олександра (7 клас, Комишанська БФ).

Інформацію про конкурс опубліковано на сторінці ЦДБ в соцмережі Фейсбук:
https://www.facebook.com/cdbkherson/posts/1049024965168044
 

За інформацією Лариси Лібіги,
головного методиста Херсонської ЦДБ

Немає коментарів:

Дописати коментар