28 березня 2023

Всеукраїнський тиждень дитячого читання – 2023

27 березня в Україні урочисто стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання – 2023. До святкової імпрези в Національній бібліотеці України для дітей онлайн долучились юні читачі й бібліотекарі з усієї України. 

Бібліотека імені Дніпрової Чайки підготувала власну програму Тижня і запрошує до участі своїх користувачів - у якому куточку України чи світу вони не знаходилися б зараз. Ерудованих і начитаних очікують патріотичні онлайн-змагання: 

https://xobd-ic.blogspot.com/2023/03/blog-post_27.html

Поспішіть, адже час виконання завдань обмежений - і стрімко спливає!


А сьогодні о 12.00 дітей віком 9-13 років запрошуємо пограти в краєзнавчу гру «Зелене диво Херсонщини» (у zoom, подробиці тут).

Читачі бібліотеки взяли участь у Національному марафоні "Діти України читають". Переглянути відео, в яких вони читають уривки з книжок, які допомагали зберігати спокій і впевненість у перемозі України, можна тут: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL93FVovXgdqwHXLQjTJZCdirvjEB8CSZK 


Стежити за перебігом Тижня дитячого читання, що його проводять фахівці Бібліотеки імені Дніпрової Чайки, можна на Facebook-сторінці закладу: https://www.facebook.com/library.ks.ua

Тиждень розгортається і у просторі дитячих бібліотек міста Херсона, які  відновлюють свою діяльність - і в місті, і в Мережі (https://cutt.ly/F4KswJS).  


Немає коментарів:

Дописати коментар