26 жовтня 2015

Проблемно-орієнтований семінар : вчителі+бібліотекарі+батьки = про дитяче читання

Нещодавно освоєний нами формат обговорення проблематики дитячого читання - ситан - сьогодні знову знайшов своє застосування. 
Цього разу учасниками обговорення стали вчителі НВК "Школа гуманітарної праці", а також бібліотекарі ШБІЦ та дехто з батьків учнів цієї школи, що мали можливість приєднатися до обговорення. 
Вступну лекцію для учасників ситану прочитала Наталія Петрівна Марченко - і цього разу по скайпу:
Її роздуми про фактори, що впливають на читання та нечитання дітей, надихнули на подальшу продуктивну працю та гарячу дискусію у чотирьох професійно-рольових групах - вчителів молодшої школи, вчителів-предметників, батьків та бібліотекарів, до яких приєдналися молоді вихователі ШГП.



Фахівці обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки виконували роль координаторів, модераторів та фасилітаторів, а, окрім того, анонсували педагогічному колективу ШГП найближчі у часі конкурси літературної та медійної творчості для школярів, співорганізатором яких є наша бібліотека: "Зачаровані Таврією" - регіональний літературний конкурс ім. Ю.К.Голобородька, "ФантФест" - відкритий літературний конкурс творів у жанрі фантастики та фентезі, "Book-анімація" - конкурс рекламних медіапродуктів за сучасними творами української, зарубіжної літератури та творами письменників рідного краю.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар