13 жовтня 2015

Нова зустріч з автором-номінантом літературної премії BBC 2015


Фото зі сторінки Дзвінки Матіяш у Facebook.
У дописі від 8 жовтня ми похвалилися, що троє з восьми номінантів, чиї твори увійшли до цьогорічного Довгого списку літературної премії Дитяча Книга року ВВС, побували в бібліотеці ім. Дніпрової Чайки - на зустрічах із нашими читачами.
І от - чудова новина! 
26 жовтня до Херсона на запрошеня нашої бібліотеки приїздить 
Дзвінка Матіяш
Презентуватиме херсонським читачам якраз книгу-номінанта цієї премії - "Марта з вулиці Святого Миколая" (Львів : Видавництво Старого Лева, 2015). 
Зустрічі для читачів-дітей проводитимемо протягом дня, традиційно, не тільки в бібліотеці, а й у навчальних закладах міста. 
А дорослих читачів та колег-бібліотекарів запрошуємо на зустріч, що відбудеться о 16.00 - у "рожевій залі" нашої бібліотеки. 
Письменниця відома як авторка романів «Реквієм для листопаду» і «Роман про батьківщину», дитячої книжки «Казки П’ятинки» (2011 року ввійшла до списку фіналістів премії «Великий Їжак»), а також збірки оповідань «Історії про троянди, дощ і сіль», що потрапила до короткого списку премії «Книга року BBC 2012» й отримала премію Фонду Петра і Лесі Ковалевих за 2013 рік. У 2014 році вийшла перша Дзвінчина книжка для підлітків «День Сніговика». Перекладає з польської, білоруської, а також англійської.

Немає коментарів:

Дописати коментар