01 жовтня 2015

Про "Ігри патріотів Херсонщини" - у прямому ефірі

Щойно завершилась веб-конференція за підсумками ІІ етапу обласного краєзнавчого турніру "Ігри патріотів Херсонщини".
Спілкування відкрилось вітальним словом начальника управління культури ОДА Світлани Віталіївни Думинської, яка привітала бібліотечних працівників із учорашнім святом і побажала "творчого натхнення, багато ідей і гарного настрою". Анна Іванівна Бардашевська, директор бібліотеки ім. Дніпрової Чайки, приєдналась до поздоровлень і побажала, щоб Всеукраїнський день бібліотек став святом усіх читачів і усієї громади.
Приємно, що цього разу до спілкування в ряді районів приєдналися і представники галузі освіти, адже турнір "Ігри патріотів Херсонщини" - це наша спільна справа, і, як відзначали учасники конференції, підтримка освітян дуже допомагає у вирішенні організаційних питань, пов'язаних з проведенням районних змагань.
У веб-конференції як спікери виступили учасники з Голопристанського, Великоолександрівського, Іванівського, Каланчацького, Каховського, Нижньосірогозького, Нововоронцовського районів, а також із Нової Каховки. Решта районних бібліотек для дітей стежили за перебігом веб-конференції на каналі YouTube онлайн.

Фрагменти запису веб-конференції
- святкові вітання від С.В.Думинської та А.І.Бардашевської:


- із розповідей керівників Каховської та Каланчацької районних бібліотек для дітей про організацію фінальних змагань у районному турі "Ігор патріотів Херсонщини":     

Немає коментарів:

Дописати коментар