03 жовтня 2015

Зустрічі з Галиною Вдовиченко

Ранок
Першу зустріч - у шкільній книгозбірні навчально-виховного комплексу №15 - підготували й провели працівники молодшого відділу нашої бібліотеки. І презентували, звичайно, "Мишкових мишей", "Лігу непарних шкарпеток" та "36 і 6 котів".


Фотоальбом зустрічі.
***
Полудень
Учнів Херсонського музичного училища письменниця знайомила зі своїми книгами для дорослого читача. "Фірмовий" формат проведення зустрічі від працівників читальної зали бібліотеки ім. Дніпрової Чайки - "Сумочка творчої пані" - дав привід і про серйозні речі говорити, і пожартувати.


Фотоальбом на Фейсбуку.

***
По полудню
Зустріч у бібліотечно-інформаційному центрі НВК "Школа гуманітарної праці".
***
Непланована зустріч Галини Вдовиченко Смайлик «smile» - з читачами із кількох районних бібліотек для дітей - цього разу онлайн.


 
Вечір
Зустріч у бібліотеці імені Дніпрової Чайки - з дорослою читацькою аудиторією та з бібліотекарями. Півтори години - як одна мить пролетіли. Діалог видався щирим, відкритим, приязним. Про те, що болить. Про те, що тішить. І, звичайно, про те, про що завжди говорять з авторами книг, що припали до душі: як такі книги створюються, що надихає на творчість або ж віддзеркалюється у ній.
Фотоальбом у Фейсбуку.

Немає коментарів:

Дописати коментар