20 листопада 2013

Звітно-виборча конференція Української асоціації працівників бібліотек для дітей

15 листопада у приміщенні Центральної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка м. Києва відбулася звітно-виборча конференція Української асоціації працівників бібліотек для дітей, у якій взяли участь 80 делегатів із різних регіонів країни, почесні гості конференції - Лариса Степанівна Нікіфоренко, начальник Управління стратегічного планування культурного розвитку та регіональної політики у сфері культури Міністерства культури України, члени правління громадської організації «Муніципальна ліга Києва» Олександр Вікторович Федоренко та Роман Петрович Смик, а також представник Міністерства юстиції України.
Херсонську ОБД на конференції представляли Анна Іванівна Бардашевська, директор, та Ольга Володимирівна Крижановська, заступник директора з організації бібліотечного обслуговування.



  
Зі звітними доповідями виступили:
-  президент Асоціації, Герой України Анастасія Степанівна Кобзаренко, яка саме на цій конференції склала свої повноваження та передала керівництво Асоціацією новообраному голові;
- голови  секцій - «Фахові комунікації та інноваційний, розвиток»,  «Соціально-правовий захист» та (в онлановому режимі) «Соціальне партнерство, розвиток структури та членства».
Учасники конференції обговорили та затвердили нову редакцію Статуту громадської організації «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», а також ознайомились із проектом документу «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей. Стратегія-2015».
   
Оновлено й керівний склад асоціації. Переважною більшістю голосів президентом Української асоціації працівників бібліотек для дітей обрано Миколу Павловича Зніщенка, генерального директора Київської обласної бібліотеки для дітей, заслуженого працівника культури України, кандидата історичних наук.
Вітання новому президентові нашої професійної громадської організації та побажання успішної й плідної діяльності!
  
Джерело інформації та фото - сторінка Асоціації на сайті НБУ для дітей,
http://chl.kiev.ua/default.aspx?id=6491

Немає коментарів:

Дописати коментар