10 листопада 2013

Другий раунд проекту «English 1 2 3 у бібліотеці»

Програма "Бібліоміст" приймає заявки від зацікавлених публічних бібліотек на участь у другому раунді проекту з безкоштовного вивчення англійської мови «English 1 2 3 у бібліотеці»
Всі публічні бібліотеки України, що мають хоча б один комп'ютер з доступом до мережі інтернет, можуть взяти участь у проекті. 

Заявки приймаються до 10 грудня 2013 р.
Файли заявки можна завантажити із сайту Програми "Бібліоміст" - і заявитись до участі в проекті. 
      
Проглянули демонстраційний фрагмент на веб-сторінці програми і переконались, що це дійсно так - сама програма побудована таким чином, що "підказує" учневі, як саме треба виконувати ту чи іншу вправу. Головна відмінність програми - інтерактивність, спрямована на відпрацювання вимови, тобто, навчаючись із цією програмою, маєш можливість не просто засвоювати певний лексичний набір чи граматику іноземної мови, а й тренуєшся у правильній вимові та сприйнятті "на слух" сказаного "чужою" мовою.
Наша бібліотека подала свою заявку, і під час її опрацювання ми звернули увагу на ось який важливий момент: щоб стати адміністратором цього проекту у своїй книгозбірні, бібліотекареві самому не обов'язково знати англійську, - достатньо володіти основами роботи з комп'ютером та в Інтернеті й бути уважним при виконанні наданих інструкцій.
Ну а вже англійську вивчатимемо разом з нашими користувачами!

Немає коментарів:

Дописати коментар