14 травня 2015

Фестиваль педагогічних ідей: другий день роботи бібліотечної секції

Ранок для учасників Фестивалю педагогічних ідей - бібліотекарів розпочався у бібліотеці ім. Дніпрової Чайки, зокрема - з ознайомлення з ресурсами та роботою інформаційного центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів".

Співробітники центру WOA, до речі, приготували для наших гостей - працівників шкільних бібліотек та майбутніх колег, студентів бібліотечного відділення Херсонського училища культури, а також їхнього наставника Ольги Євгенівни Музики, пам'ятні сувеніри - свою промоційну продукцію:

У програмі другого фестивального дня - тренінг-презентація однієї з ігрових карт із серії "Ігри патріотів Херсонщини", а саме - "Лицарі таврійського краю", краєзнавча гра, присвячена запорозькому козацтву.




Презентація веб-збірки "Пелюстки для Ліни" передувала перегляду вистави літературного театру бібліотеки "Поетичні передзвони. Ліна Костенко".



***
Відеоінтерв'ю Олени Василівни Неннової, модератора секції шкільних бібліотек:

    
***
А далі - переміщення у просторі і продовження роботи секції вже на базі бібліотеки Академічного ліцею ім. О.В.Мішукова при ХДУ Херсонської міської ради. Переможець Всеукраїнського конкурсу "Шкільна бібліотека 2013-2014" Тетяна Миколаївна Єжова щедро ділилась власним досвідом організації роботи бібліотеки, впровадження змістовних та технологічних інновацій, а також провела майстер-клас за розробленим у рамках корпоративного проекту з бібліотечної медіаосвіти заняттям для 5 класу "Нетикет-дартс «SOS у морі Інтернету".
Вітальне слово директора ліцею Тетяни Юріївни Томіліної.




  

  

Традиційне фото на згадку - і на прощання взаємні запрошення зустрічатись в Інтернеті: на сторінках сайтів, блогів та у соціальних мережах :)

Фото Ірини Срібної, Тетяни Єжової, Ніни Яблонської.

Немає коментарів:

Дописати коментар