15 травня 2015

Фестивальні дарунки на бібліотечній полиці

Два дні під знаком Сухомлинського залишили свій слід не лише у світлинах та у спогадах учасників Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей, а й у фондах бібліотек-учасниць.
Зокрема, читачі нашої бібліотеки віднині матимуть у своєму розпорядженні книгу доньки великого педагога Ольги Василівни Сухомлинської "Школа Сухомлинського у Павлиші - погляд крізь призму часу" (Київ, 2013).
Це видання вже експонується на виставці "Василь Сухомлинський. У діалозі з сучасністю", яку наші бібліотекарі облаштували спеціально з нагоди Фестивалю та його бібліотечної секції.
Три найновіші видання із власного доробку передала у дар бібліотеці ім. Дніпрової Чайки і Таїсія Миколаївна Щерба - літературні портрети, есеї, влані літературні твори Таїсії Миколавни збагатять колекцію літератури рідного краю.
І, звичайно, знайде свого користувача електронне видання - збірник матеріалів Всеукраїнського Фестивалю педагогічних ідей «Гуманізація освітнього простору у вимірі педагогіки В.О.Сухомлинського» - три диски, що вміщують доробок володарів гран-прі та лауреатів фестивалю, зокрема, звичайно - і працівників шкільних бібліотек Херсонщини. Запрошуємо до читання!

P.S. Інформація про роботу секції - на веб-сайті Міністерства культури України (розділ "Новини регіонів"): http://mincult.kmu.gov.ua/mincult/uk/publish/article/414849

Немає коментарів:

Дописати коментар