20 травня 2015

Вебінар для дитячих бібліотек області

Сьогодні відбувся плановий семінар для працівників дитячих бібліотек області - у онлайн-форматі (на платформі Google+ Hangouts). 
Основна тема - "Патріотичне виховання дітей та підлітків: виклики часу і завдання дитячих бібліотек". Мова йшла також і про актуальні задачі, пов'язані з організацією районного етапу обласного інтелектуального турніру "Ігри патріотів Херсонщини", заключного заходу третього сезону обласної бібліотечної акції "П'ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку", підготовкою до шостого Міжрегіонального ярмарку бібліотечних інновацій (червень, м. Миколаїв).
Нові форми бібліотечних програм і заходів з національно-патріотичного виховання
презентує Ірина Сергіївна Срібна.

Виступає координатор Програми літніх читань Наталія Юріївна Кацарська.
Окремим чином зупинилися на планах проведення Програми літніх читань "Канікули з книгою" у обласній бібліотеці для дітей - адже подібні програми запропонують своїм користувачам-школярам і районні бібліотеки для дітей, тож ідеї фахівців обласного методичного центру стануть у пригоді колегам, так само як і рекомендаційні списки "Що читати влітку", оновлені цьогоріч з урахуванням змін у шкільній програмі та появою на бібліотечних полицях нових видань.
Працівники не всіх наших бібліотек змогли дивитися трансляцію в режимі реального часу, тож до їхніх послуг відеозапис вебінару.

Немає коментарів:

Дописати коментар