05 травня 2023

Підсумки ІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках!»

У Національній бібліотеці України для дітей 5 травня відбулась пресконференція, присвячена підбиттю підсумків та оголошенню переможців ІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках!». Тема року: «Вплив війни на природу України: наслідки та шляхи відновлення». У заході взяли участь почесні гості, екологічні та благодійні організації, видавництва «Ранок» та «Авіаз», директори і працівники обласних бібліотек для дітей, інших дитячих книгозбірень країни.

Засідання журі всеукраїнського етапу Конкурсу відбулось 1 травня. А в рамках сьогоднішнього заходу проведені урочисте відкриття виставки кращих робіт конкурсу, лялькова вистава для дітей 5-9 років «Міські пригоди Лісової Шишки» за книжкою Тетяни Горицвіт, обговорені ініціативи НБУ для дітей із промоції екологічних заходів, а також щодо вироблення спільної концепції формування екологічної компетентності дітей та популяризації екологічного способу життя, до яких, власне, й долучились онлайн бібліотечні фахівці. 

Серед творчих робіт, відзначених номінацією Конкурсу у віковій категорії учнів 5-8 класів - малюнок херсонця Михайла Андрєєва, вихованця КЗ спеціалізованої мистецької освіти «Школа мистецтв №1» Херсонської міської ради (викладачка: Альона Петровська):
М.Андрєєв. Мій двір в окупації

  

Немає коментарів:

Дописати коментар