08 травня 2023

Книжки Ширлі Х'юз вже в Бібліотеці імені Дніпрової Чайки!

В середині березня ми інформували про презентацію книжкового подарунку від родини відомої британської письменниці та ілюстраторки Ширлі Х’юз (Shirley Hughes) для дитячих бібліотек України. Презентація включала і виставку книжок, які тоді щойно прибули з Великої Британії, і зустріч юних читачів Національної бібліотеки України для дітей з Едом Вуллямі (Ed Vulliamy) - сином письменниці й відомим британським журналістом, який, до речі, побував також і в Херсонській ОБД імені Дніпрової Чайки. Ед Вуллямі обрав тоді для читання учасникам зустрічі книжку Ширлі Х’юз "Dogger" - один із найпопулярніших творів письменниці, написаний на основі реальної історії з життя родини.

І от знаменитий "Dogger" та інші 50 книжок, подарованих нашій книгозбірні, вже прибули до Херсона, незабаром знайдуть своє місце на бібліотечних полицях - в очікуванні своїх перших читачів.


Ось яка чудова колекція для "Summer reading in English" і для всіх, хто якраз опановує мову міжнародного спілкування - як для шкільного навчання, так і для читання в задоволення!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар